Corpoflex Netwit

Dudok Wonen Live op Corpoflex

31-12-2014 - Dudok Wonen deelnemer aan Corpoflex®

  

Dudok Wonen
In de Melkfabriek aan de Larenseweg 32 te Hilversum heeft Dudok Wonen 15 werk- kennisplekken ter beschikking gesteld aan Corpoflex®. Het betreft hier 12 plekken aan de leestafel en 3 flexplekken op het plein.

Het boeken gaat via Corpoflex® en de werk-/kennisplekken zijn alleen beschikbaar voor deelnemende corporaties.
Na boeking bij binnenkomst aanmelden bij de informatiebalie van Dudok Wonen.
www.dudokwonen.nl

Over Corpoflex®
Corpoflex® is een initiatief speciaal voor woningcorporaties (en in samenspraak met Deelstoel ontwikkeld. Het is een zeer succesvol initiatief (bij gemeenten, zorginstellingen en overheden) waarbij personen uit dezelfde branche kunnen flexwerken bij collega-corporaties en kunnen kennisdelen.

"De corporatiesector die noodgedwongen door verlaging van de bedrijfslasten waarbij reductie van personele bezetting plaatsvindt, zullen in veel gevallen ruimte overhouden door vrijgekomen werkplekken."

Door aan waardecreatie te doen kunnen via Corpoflex® plekken in een boekingssysteem worden geplaatst, zodat deelnemende corporaties kunnen flexwerken en/of kunnen kennisdelen. Ook ontstaan zo spontane ontmoetingen, nieuwe ideeën en samenwerkingen.
Beschikbare ruimte wordt op deze manier efficiënter ingezet en kan tevens ook op bedrijfslasten bespaard worden op een duurzame manier.

Doel van Corpoflex®
Het faciliteren van werkplekken elders dan de eigen organisatie, workshops op gebied van slimmer samenwerken en kennisdelen te geven en de effecten te meten.

Deelname Corpoflex®
Wilt u als corporatie ook deelnemen aan Corpoflex® dan kan dit door u in te schrijven via : http://corpoflex.com/aanmelden

Motion Graphic over werking Corpoflex:
Motion Graphic Corpoflex


 
Inloggen

Nog geen lid?

Binnenkort kunt u zich inschrijven.

Volg Corpoflex op Twitter